UPB’den Evinoks’a ziyaret

UPB’den Evinoks’a ziyaret

Uluslararası Patent Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Erdem Kaya, derneğimize önemli katkıları bulunan geçmiş dönem başkanlarımızdan ayrıca hala yönetim kurulu üyemiz olan Evinoks Yönetim Kurulu Başkanı N. Coşkun İrfan’ı ziyaret etti. Ziyaret çerçevesinde, birlikte dernek faaliyetlerinin artırılması ve geliştirilmesi yönünde yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

Evinoks Yönetim Kurulu Başkanı N. Coşkun İrfan, UPB için desteklerinin her zaman devam edeceğini ve her türlü katkıya hazır olduklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İrfan;“ UPB’nin daha aktif hale gelmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Yeni çıkan Sınai Mülkiyet Kanunu’nun tüm sanayici ve iş adamlarımıza detaylı olarak anlatılması adına faaliyetler yaptıklarını ve bu faaliyetlerin sonucunda olumlu geri dönüşler aldıklarını dile getiren UPB Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Kaya ; “Marka ve patent konusunda farkındalığı arttırdığımız eğitimler sayesinde patent başvuru sayıları da hızla yükseliyor. Ülkemizin koyduğu hedeflere kendi alanımızda katkı sağlıyor olmak bizleri mutlu ediyor” dedi.

Bu gönderiyi paylaş